glutenvrijevakantie.be

Disneyland Parijs glutenvrij

Disneyland Parijs. Voor zowel jong als oud een prachtige en magische ervaring. Het park bestaat op 26 maart 2017 officieel al 25 jaar. Het park bestaat uit de volgende delen:

  • 2 attractieparken
  • Winkelstraat
  • 7 hotels

Het park wordt jaarlijks door miljoenen bezocht. Er is voor jong en oud meer dan genoeg te doen. Denk hierbij aan heerlijk eten, diverse attracties, winkelen en uiteraard op de foto met al jouw favoriete Disneyfiguren!

Disneyland Parijs glutenvrij

Gelukkig weet Disneyland Parijs de magie ook voor iedereen met een glutenintolerantie of andere voedselallergie over te brengen. Ze werken namelijk nauw samen met gespecialiseerde diëtisten om voor elke intolerantie of allergie een maaltijd aan te kunnen bieden. Ze hebben zogenaamde “Natama” maaltijden bedacht. Alle deelnemende restaurants in Disneyland Parijs bieden het volgende glutenvrij aan…

  • 2 voorgerechten
  • 4 hoofdgerechten
  • 3 desserts

Dat zijn dus standaard 9 maaltijden die worden aangeboden zonder gluten. Hieronder verstaand ze expliciet: haver, tarwe, spelt, kamut, gerst en rogge. Daarnaast bieden alle Disneyhotels standaard kosteloos producten aan voor iedereen met speciale dieetwensen. Super goed nieuws dus! Je kan er bij zowel de hotels als restaurants dus prima terecht en je hoeft je geen zorgen te maken om het eten. Kortom, zorgeloos genieten van Disneyland Parijs glutenvrij!

Zoals ik bij alle hotels adviseer, adviseer ik ook hier altijd van te voren contact op te nemen met het hotel of restaurant. Ze hebben namelijk niet alles standaard op voorraad. Zo kunnen ze zich voorbereiden en sta je zelf ook nooit voor verrassingen!

Disneyland Parijs glutenvrij hotel

Hieronder een overzicht van de officiële Disneyhotels. De meeste hotels zijn gemiddeld 10 tot 20 minuten loopafstand van het park zelf.

HotelBoeken via:SterrenLandRegio
Disney Hotel New YorkBoeken via Booking.com4FrankrijkChessy
Disney Sequoia LodgeBoeken via Booking.com3FrankrijkCoupvray
Disney Hotel CheyenneBoeken via Booking.com3FrankrijkCoupvray
Disney Hotel Santa FeBoeken via Booking.com2FrankrijkCoupvray
Disney Davy Crockett RanchBoeken via Booking.comFrankrijkVilleneuve-le-Comte

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een ander glutenvrij hotel te boeken in Parijs of de omgeving. Disneyland Parijs is hoe dan ook gemakkelijk bereikbaar met eigen auto, taxi of openbaar vervoer. Bekijk hieronder andere hotels in Parijs of omgeving:

[table “10” not found /]

Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel