glutenvrijevakantie.be

DISCLAIMER

Glutenvrijevakantie.nl hecht veel waarde aan verantwoordelijk omgaan met persoonlijke gegevens. Daarom zullen alle wetten met betrekking tot het recht op gegevensbescherming nauwkeurig worden nageleefd. Je persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Voor vragen aangaande de privacy verklaring kan je ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier.

De website van Glutenvrijevakantie.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Alle genoemde glutenvrije hotels en camping zijn afzonderlijk gecheckt of ze in staat zijn te voldoen aan glutenvrije dieetwensen. Zoals glutenvrijevakantie.be op de website adivseert is het boeken van een hotel of camping op eigen verantwoordelijkheid/risico. Glutenvrijevakantie.nl adviseert ten alle tijden van te voren contact op te nemen met het hotel en de situatie uit te leggen. Hulp nodig daarbij? Glutenvrijevakantie.nl helpt graag. Neem contact op!

De diverse accommodaties hebben aangegeven rekening te kunnen houden met glutenvrije dieetwensen. Kom je er echter één tegen waar je zelf een negatieve ervaring gehad hebt? Neem dan contact op zodat anderen hiervoor gewaarschuwd kunnen worden.

Wijzigingen/updates

Glutenvrijevakantie.nl behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via haar website.

Externe links

De website van Glutenvrijevakantie.nl bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van onze website. Glutenvrijevakantie.nl kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de betreffende externe links.

Intellectuele eigendom

De inhoud van deze website is gepubliceerd door Glutenvrijevakantie.nl en auteursrechtelijk beschermd. Het design, alle teksten, afbeeldingen (met uitzondering de foto’s afkomstig van derden), onderliggende broncode en software (inclusief applets) en al het overige materiaal op deze website vallen onder het auteursrecht van Glutenvrijevakantie.nl en mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.