glutenvrijevakantie.be

Glutenvrije camping Italië

Glutenvrije camping Italië? In het land dat volgens mij het walhalla is voor iedereen met een gluten intolerantie is het een kleine moeite een camping te vinden waarbij je in ieder geval in het restaurant terecht kan voor een glutenvrije maaltijd. Vanuit mijn eigen ervaring en die van anderen is het daarentegen niet altijd vanzelfsprekend dat wanneer een camping restaurant glutenvrije maaltijden aanbied, dat ook de campingwinkel glutenvrij brood verkoopt. Hoe dan ook, in Italië kan je maximaal genieten van heerlijk glutenvrij eten. Naast de camping ben je waarschijnlijk toch van plan om lekker de omgeving te verkennen of een mini-stedentrip te houden.

Ben je benieuwd wat Italië te bieden heeft op het gebied van de Italiaanse glutenvrije keuken? Lees mijn blog hierover: Glutenvrij eten in Italië. Daarnaast heb ik mijn eigen ervaringen van Italië beschreven met tips en advies voor leuke tripjes en eettentjes! Lees hiervoor mijn blogje “glutenvrij op vakantie Italië“.

Glutenvrije camping Italië

Voor de meeste bestemmingen probeer ik zoveel mogelijk campings en/of hotels te beschrijven waar je terecht kan voor een glutenvrije maaltijd. Dit zijn campings of hotels die door de lokale coeliakie vereniging of vanuit ervaringen van andere glutenvrije reizigers gekeurd zijn. Dit betekent niet dat wanneer je een andere camping op het oog hebt, je hier niet terecht kan. Ik adviseer om altijd van te voren contact op te nemen met de desbetreffende camping of hotel. Ook als je twijfelt of ze glutenvrije maaltijden serveren. Ik heb hieronder een selectie gemaakt van campings die bekend staan als glutenvrije campings in Italië in samenwerking met mijn partners. Heb jij zelf al ervaring met een andere camping en staat deze er niet tussen? Laat het me weten dan voeg ik die ook toe aan het lijstje.

Vacanceselect Italië

Allcamps Italië

Geen glutenvrije camping Italië gevonden?

Nog niet helemaal erover uit of het een camping wordt? Ook voor andere glutenvrije vakanties heb ik diverse tips voor jullie. Een glutenvrij all inclusive vakantie is ook geheel glutenvrij te vinden. Mocht je de zon op willen zoeken in combinatie met een glutenvrije all inclusive vakantie zit je vaak in de richting van de Canarische eilanden, Spanje en Italië. Op zoek naar een ander glutenvrij hotel? Bekijk hier onze tips: glutenvrij hotel

Ten slotte deel ik nog graag mijn tips met betrekking tot de landen en steden in Europa waarvan ik informatie kan aanbieden voor een complete glutenvrije vakantie.


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel