glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij hotel Italië

Op zoek naar een glutenvrij hotel in Italië? Italië staat goed bekend als het gaat om glutenvrij eten. Samen met het prachtige klimaat en mooie streken en steden biedt het alle ingrediënten voor een prachtige glutenvrije vakantie. Benieuwd naar de glutenvrije Italiaanse keuken? Lees dan “glutenvrij eten in Italië“. Hier vertel ik in grote lijnen mijn ervaring met glutenvrij eten in Italië. Om een korte samenvatting te geven: je kan er HEEL GOED terecht met een glutenintolerantie. Het feit dat ik daar een menukaart zag met 100 pizza’s die stuk voor stuk glutenvrij te bestellen waren maakt de hele vakantie al goed (in tegenstelling tot Nederland waar ik soms al blij mag zijn als het mogelijk is).

Om de keuze voor een bepaalde regio makkelijker te maken heb ik in ieder geval kort beschreven waar ik in Italië heb kunnen genieten van de omgeving en lekkere eten. Lees hiervoor “glutenvrij op vakantie Italië“.

Glutenvrij hotel Italië zoeken & boeken

HotelBoeken via:SterrenLandRegio
Hotel PetrusBoeken via Sunweb4.5ItaliëDolomiten
Unahotel Naxos Beach SiciliaBoeken via Sunweb4ItaliëSicilië
TUI MAGIC LIFE CalabriaBoeken via TUI4ItaliëCalabrië
glutenBoeken via Sunweb4ItaliëSorrento
TUI BLUE TropeaBoeken via TUI4ItaliëCalabrië
TUI BLUE Atlantic PalaceBoeken via TUI4ItaliëSorrento

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!

Geen glutenvrij hotel Italië gevonden?

De hierboven genoemde hotels zijn hotels waarbij er rekening gehouden kan worden met glutenvrije dieetwensen. Heb je een ander hotel in Italië gevonden? Neem gerust contact met ze op en leg de situatie uit. In Italië is namelijk heel veel te regelen als het op glutenvrij eten aankomt. Mocht je een hotel kennen, maar niet in mijn lijstje tegenkomen laat het me dan weten! Dan voeg ik het direct toe.

Ook benieuwd naar andere glutenvrije vakanties of glutenvrije hotels? Lees mijn blog over glutenvrije campings om meer te weten te komen over campings die glutenvrij zijn. Voor andere hotels lees “glutenvrije hotels” zodat je van diverse landen en steden een overzicht hebt met alle opties. Specifiek op zoek naar een glutenvrije all inclusive vakantie? Ook daar heb ik het een en ander voor uitgezocht.


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel