glutenvrijevakantie.be

Glutenvrije wintersport

Op zoek naar een glutenvrije wintersport vakantie? Bij vakanties denken we snel en vaak aan zon, zee en strand. Toch gaan jaarlijks bijna 1 miljoen Nederlanders op zoek naar bergen en sneeuw. Vooral landen als Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland zijn hierbij de meest populaire wintersport bestemmingen. Onder de bijna 1 miljoen wintersporters in Nederland vinden we uiteraard ook mensen op zoek naar een plek waar ze zonder zorgen kunnen verblijven én eten! Bijna 50% hiervan kiest er ook jaarlijks voor om naar Oostenrijk te gaan. De meest populaire bestemming voor een (glutenvrije) wintersport.

Een glutenvrije wintersport is net zo belangrijk als een andere glutenvrije vakantie. Je wil na een dag op de piste rustig kunnen genieten van een lekkere glutenvrije maaltijd en wellicht een glutenvrij biertje bij het après-skiën! Gelukkig zijn de meeste bestemmingen geschikt voor een glutenvrije wintersport vakantie. Landen als Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland zijn in het algemeen geschikt voor een glutenvrije vakantie. De supermarkten hebben vaak producten waarop staat aangegeven of iets zonder gluten is. Daarnaast zullen de meeste hotels en restaurants hier ook prima raad mee weten en eventueel ook een glutenvrije menukaart aan te bieden hebben.

Meer weten over eventuele bestemmingen? Lees dan verder.

Glutenvrije wintersport: bestemmingen

Hieronder vind je een lijst met de meest populaire glutenvrije wintersport bestemmingen. Deze lijst blijf ik aanvullen zodra ik meer bestemmingen heb gevonden!


*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel