glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij all inclusive Italië

Glutenvrij all inclusive Italië vinden? Ik kan Italië alleen maar aanbevelen als glutenvrije vakantiebestemming. Italië is sowieso een zeer populaire vakantiebestemming voor heel veel Nederlanders. Gelukkig kan iedereen met een glutenintolerantie zich aansluiten bij die groep! Ben je nog niet helemaal up-to-date met de glutenvrije Italiaanse keuken? Lees dan “Glutenvrij eten in Italië” eerst om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Direct het aanbod zien? Ga dan direct naar het “Italiaanse all inclusive aanbod“.

Glutenvrij all inclusive Italië

Hieronder zie je hotels waar je een glutenvrij all inclusive vakantie kan boeken in Italië. Sterrenclassificatie, Locatie en een klein beetje overige informatie is wat je ziet. Mocht je willen zoeken naar een specifieke regio of informatie kan je het zoekbalkje gebruiken.

De hieronder genoemde hotels geven aan rekening te kunnen houden met glutenvrije dieetwensen. Ik adviseer wel altijd om dit bij een eventuele boeking te noemen. Bij twijfel adviseer ik om contact op te nemen met het hotel of te googelen op ervaringen van andere glutenvrije reizigers.

HotelBoeken via:SterrenLandRegio
Hotel PetrusBoeken via Sunweb4.5ItaliëDolomiten
Unahotel Naxos Beach SiciliaBoeken via Sunweb4ItaliëSicilië
TUI MAGIC LIFE CalabriaBoeken via TUI4ItaliëCalabrië
glutenBoeken via Sunweb4ItaliëSorrento
TUI BLUE TropeaBoeken via TUI4ItaliëCalabrië
TUI BLUE Atlantic PalaceBoeken via TUI4ItaliëSorrento

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!

Er zijn er nog veel meer!

De bovengenoemde hotels zijn hotels waarvan wij zeker weten dat ze in ieder geval een all inclusive vakantie kunnen aanbieden. Gelukkig kent Italië nog veel meer glutenvrij hotels! Bekijk hieronder andere hotels waar je ook zeer goed glutenvrij kan vertoeven.

[table “13” not found /]

Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel