glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij hotel Duitsland

Een lekker braadworstje eten en daarna wegspoelen met een heerlijk glutenvrij biertje? Dan ben je in Duitsland aan het juiste adres. Duitsland biedt ook voor iedereen met geen glutenintolerantie de mogelijkheid om daar toch een vakantie door te brengen. Glutenvrij hotel zoeken in Duitsland? Lees dan hier verder.

Duitsland is wellicht niet een land dat bekend staat als vakantieland voor velen, toch is het een populaire vakantiebestemming onder een grote groep Nederlanders. Je gaat er weliswaar niet heen voor zon, zee en strand, maar Duitsland heeft veel te bieden als vakantie land.

  • Ideaal voor een stedentrip (Berlijn, Hannover, Hamburg, etc.)
  • Prachtige natuurgebieden
  • Duitsland heeft een rijke geschiedenis
  • (Culturele) bezienswaardigheden
  • En nog veel meer!

In Duitsland kan je prima glutenvrij eten. In zowel restaurants, supermarkten of hotels/campings bieden in de meeste gevallen voor allergenen/intolerantie’s meerder opties. Dit geldt voor heel Duitsland. Om het gemakkelijker te maken heb ik hieronder een lijst met hotels die aangeven dat ze rekening houden met glutenvrije dieetwensen. Google eens rond zou ik zeggen op het hotelnaam in combinatie met “glutenfrei” en je vind links en rechts diverse reviews over het glutenvrije verblijf van diverse gasten. Dat geeft altijd nét het extra veilige gevoel om zorgeloos een glutenvrij hotel Duitsland te boeken. Blijf mijn website in de gaten houden, want hoe meer hotels ik vind die voldoen aan onze glutenvrije eisen hoe meer ik plaats. Ik zal proberen om zoveel mogelijk op regio in te delen zodat jouw zoektocht ook wat makkelijker wordt.

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!

Glutenvrij hotel Duitsland zoeken & boeken

Bekijk hieronder opgedeeld per deelstaat in Duitsland welke hotels geschikt zijn om te verblijven met glutenvrije dieetwensen.

[table “45” not found /]

Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel