glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij hotel Lanzarote

Op zoek naar een Glutenvrij hotel Lanzarote? Lanzarote behoort tot Spanje en is daarom als glutenvrije bestemming heel erg geschikt. De Spaanse keuken is namelijk perfect ingericht op mensen met coeliakie of gluten intolerantie. Zaken als apart bereiden en het hebben van glutenvrij brood in het assortiment is in de meeste Spaanse restaurants vanzelfsprekend.

In mijn blog “glutenvrij eten in Spanje” vertel ik alles over mijn culinaire ervaringen in Spanje. Ik raad het zeker aan om dit even door te lezen. Op die manier heb je direct een goede indruk van alle mogelijkheden van de Spaanse keuken. Genieten zonder je zorgen te maken of het wel goed gaat met de bereiding of serveren. Daar gaat een vakantie immers om.

Lanzarote is zeer populaire bestemming. Het voor- en najaar zijn periodes waarin Lanzarote druk bezocht wordt door de aangename temperaturen rond die tijd. Het eiland is een vulkanisch eiland en dit is ook terug te zien in het landschap. Denk ivoorbeeld aan het zwarte strand of de krater van El Golfo.

Om gemakkelijk een glutenvrij hotel Lanzarote te vinden heb ik heb ik hieronder een lijst gemaakt met hotels die aangeven dat ze rekening houden met glutenvrije dieetwensen. Ik doe altijd mijn best op het lijstje zo up-to-date mogelijk te houden en aan te vullen zodra ik meer geschikte hotels vind.

Google eens rond zou ik zeggen op het hotelnaam in combinatie met “gluten” en je vind links en rechts diverse reviews over het glutenvrije verblijf van diverse gasten. Dat geeft altijd nét het extra veilige gevoel om zorgeloos een glutenvrij hotel Lanzarote te boeken. Blijf mijn website in de gaten houden, want hoe meer hotels ik vind die voldoen aan onze glutenvrije eisen hoe meer ik plaats. Ik zal proberen om zoveel mogelijk op regio in te delen zodat jouw zoektocht ook wat makkelijker wordt.

Glutenvrij hotel Lanzarote

*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!

[table “19” not found /]

Meer hotels of vakanties zoeken op de Canarische eilanden? Bekijk alle glutenvrije hotels op de Canarische eilanden of zoek tussen het aanbod all inclusive vakanties op deze prachtige eilanden.


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel