glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij hotel Salou

Iedereen kent Salou als een zeer populaire vakantiebestemming aan de Spaanse kust! In het algemeen staat Salou gemiddeld bekend als een uitgaansbestemming. Dit is het deels ook. Je vindt er veel jongeren die op zoek zijn naar zon, zee, strand & discotheken.

Prachtige stranden vind je ook in Salou

Laat je echter niet voor de gek houden door het feestimago. Ook voor de “normale” reiziger biedt Salou meer dan genoeg om maximaal te kunnen genieten. Naast het feesten en relaxen op het strand kan je ook prima snorkelen, één van de vele terrasjes bezoeken, watersporten of duiken. Als dat je nog niet voldoende overhaalt… dan hebben we ook nog meer goed nieuws. Ook in Salou vind je diverse glutenvrije hotels. Hier kan je terecht zonder je zorgen te maken over het eten. Zorgeloos en onbezorgd op vakantie zoals het hoort.

Zoals we op “glutenvrij eten in Spanje” hebben beschreven kan je in Spanje sowieso heerlijk genieten van goed glutenvrij Spaans eten. Tapas, pizza’s of paella. Je kan helemaal los!

Benieuwd of er een hotel tussenzit die aan jouw wensen en eisen voldoet? Kijk dan snel verder.

Glutenvrij hotel Salou

[table “35” not found /]

*Let op: ik adviseer altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel