glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij Kroatië

Glutenvrij Kroatië ontdekken? Kroatië is een zeer mooie vakantiebestemming in de Balkan aan de Middellandse zee. Wonderschoon natuur, helderblauw water en heerlijke temperaturen. Inmiddels is Kroatië een zeer populaire vakantiebestemming voor vele Nederlanders. Glutenvrij en niet glutenvrij. Voor zowel een vlieg- als autovakantie is het meer dan geschikt. Een hotel boeken of lekker kamperen; het kan allemaal!

Glutenvrij in Kroatië. Het is mogelijk! Dat betekent ook voor een vakantie in dit prachtige land. Meer weten over het glutenvrij eten in Kroatië of een verblijf zoeken en boeken? Lees dan verder!

Vind accommodaties in Glutenvrij Kroatië

Hotels in kroatië

Glutenfreebooking.com alcudia garden
bekijk hotels

Campings in kroatië

gluten free camping
binnenkort

b&b’s in kroatië

gluten free bad and breakfast
binnenkort

Glutenvrij eten in Kroatië?

Gelukkig kan je in Kroatië bij de meeste restaurants prima glutenvrij eten. Daarnaast heb je altijd wel een supermarkt in Kroatië waar je terecht kan om glutenvrije producten te kopen. Vergeet niet je dieetpasje mee te nemen uiteraard! Die ga je in Kroatië nodig hebben. Je kan een dieetvertaling meenemen in de taal van jouw vakantiebestemming. Dit is in feite een zogenoemde “dieetpas”. Hierin is kort en krachtig uitgelegd wat een glutenvrij dieet betekent en waar er rekening mee gehouden moet worden. Via de Nederlandse Coeliakie Vereniging zijn ze te kopen. Ben je lid? Dan is die gratis te downloaden. Ook zijn ze in een creditcard-formaat te krijgen. Zie hiervoor hun webshop

Supermarkt Kroatië
De meeste supermarkten in Kroatië verkopen glutenvrije producten. Let er wel goed op of je bijvoorbeeld een glutenvrij logo ziet. Twijfel je? Vraag het personeel en laat eventueel het dieetpasje zien. Sommige supermarkten hebben ook een aparte glutenvrije sectie. Paar voorbeelden van glutenvrije supermarkten in Kroatië zijn:

  • Konzum
  • DM Drogeriemarkt
  • Müller Drogerija
  • Ljekarna Snajdar
  • Spar

Glutenvrij hotel Kroatië

Om jouw glutenvrije vakantie in Kroatië helemaal compleet te maken hebben we een overzicht gemaakt van de beste glutenvrije hotels in Kroatië. Via onze diverse partners kan je deze hotels boeken.

HotelBoeken via:SterrenLandRegio
Valamar Lacroma DubrovnikBoeken via TUI4KroatiëDubrovnik
Dalmacija Places by ValamarBoeken via TUI3KroatiëSplit
Valamar ArgosyBoeken via TUI4KroatiëDubrovnik
Club Dubrovnik Sunny Hotel by ValamarBoeken via TUI3KroatiëDubrovnik
Dubrovnik President Valamar CollectionBoeken via TUI5KroatiëDubrovnik
Valamar Meteor HotelBoeken via TUI4KroatiëSplit

Toch andere oriënteren op andere bestemmingen?

Nog steeds er niet over uit of Kroatië jouw glutenvrije vakantiebestemming wordt? Kijk dan verder:


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel