glutenvrijevakantie.be

Garden hotels

Garden Hotels is hotelketen waar ze veel voor gasten kunnen betekenen als het aankomt op dieetwensen. Met bestemmingen op Mallorca, Ibiza, Minorca en Huelva is glutenvrij genieten is nog nooit gemakkelijk geweest!
De hotels zijn perfect voor stelletjes, families, volwassen en vriendengroepen die op zoek zijn naar een combinatie van spa, wellness en heerlijk eten. Ook voor sportieve reizigers zijn de Garden hotels geschikt.

Glutenfree Holidays

Do you want to forget about gluten on your holiday?”

Tijdens een hotelverblijf wil je niet denken aan gluten of het risico op kruisbesmetting. Genieten staat op de eerste plek. Garden hotels snapt dit en geeft duidelijk aan bewust te zijn van alle ongemakken die we ervaren met glutenvrij eten in het buitenland. Om van jouw vakantie een zorgeloze vakantie te maken hebben ze verschillende menukaarten gemaakt gericht op een glutenvrij dieet. Genieten dus!

Niet meer aan gluten denken tijdens de vakantie?

Zoals ze op hun website zelf aangeven snappen ze heel goed hoe lastig het kan zijn om op vakantie te gaan als je geen gluten mag of kan eten. Om hier goed rekening mee te kunnen houden zijn er speciale glutenvrije menukaarten gemaakt. Dit is gedaan voor alle hotels.

Niet meer aan gluten denken tijdens een verblijf in één van de Garden hotels. Klinkt als muziek in de oren toch? Dat is het ook! Ze hebben in samenwerking met de “FACE”, Federation of Celiac Associations of Spain, de menu’s helemaal ingericht op alle gasten met coeliakie of een glutenintolerantie.

De koks die ze in dienst hebben zijn hierop getraind zodat ze zich bewust zijn van de gevaren met kruisbesmetting bijvoorbeeld. Hier houden ze goed rekening mee door schoon materiaal te gebruiken en te voorkomen dat de ingrediënten onderling in contact met elkaar komen.

HotelBoeken via:SterrenLandRegio
Garden Playanatural Hotel & SpaBoeken via TUI4PortugalAlgarve
Tropic GardenBoeken via TUI4SpanjeIbiza
Alcudia GardenBoeken via TUI3SpanjeMallorca

Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel