glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij Van der Valk hotel

Hotel van der Valk is een begrip in Nederland sinds 1939 met hun zeer herkende “Toekan” als symbool. Voor een overnachting of heerlijke maaltijd in het restaurant kan je hier altijd goed terecht. Met meer dan 100 hotels en restaurants wereldwijd kan je dus overal goed terecht. Ook in Nederland is Van der Valk goed vertegenwoordigd.

Glutenvrij Van der Valk hotel

In het Van der Valk hotel kan je zeer goed terecht om glutenvrij te ontbijten, lunchen of dineren. In bijna alle restaurants is het mogelijk om (bijna) alles van het menukaart glutenvrij te bereiden. Een echte verademing gezien veel restaurants zich beperken tot een paar glutenvrije maaltijden.

Het personeel is ook zeer goed op de hoogte over alle zaken met betrekking tot een glutenvrij dieet. Dus dat betekent ook dat je niet elke keer hoeft uit te leggen dat het eten apart bereid moet worden. Daarnaast zal het personeel altijd met de keuken overleggen als er twijfel ontstaat bij een maaltijd. Zo ben je ervan verzekerd dat ze zeer serieus omgaan met het bereiden van een glutenvrije diner. Ook in gevallen waarbij het niet glutenvrij bereid kan worden (om wat voor reden dan ook) komen ze altijd met een passende oplossing.

Glutenvrije overnachting Van der Valk hotel?

Met glutenvrijevakantie.be werken we samen met onder andere Booking.com & Hotelspecials om gemakkelijk te makken om snel een overnachting te kunnen boeken.

[table “11” not found /]

Glutenvrij eten Van der Valk hotel

Om een beeld te geven van de glutenvrije maaltijden bij het hotel heb ik een paar foto’s toegevoegd:

©Glutenvrijevakantie.nl


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel