glutenvrijevakantie.be

Glutenvrij hotel Nederland

Een glutenvrije vakantie wil niet per definitie zeggen dat je naar het buitenland moet. Mijn doel is wel om zoveel mogelijk over buitenlandse vakanties aan te bieden gezien dat vaak het lastigst is. Gelukkig bied ons prachtig landje genoeg om lekker in eigen land op zoek te gaan naar een glutenvrije vakantie. Een glutenvrije overnachting in een hotel in Amsterdam, Scheveningen, Maastricht of op de Veluwe. Het is allemaal mogelijk. Wellicht heb je geen “goed weer garantie”, maar een paar dagen er tussenuit doet iedereen goed.

Het beste is uiteraard dat het in Nederland niet een probleem is om te communiceren met een hotel. (Als het goed is) heb je hier geen taalbarrière, zoals in het buitenland. Hierdoor is het een stuk gemakkelijker informatie op te vragen met betrekking tot het glutenvrij bereiden en serveren van ontbijt, lunch of diner.

Glutenvrij hotel Nederland

Van der Valk hotels

Een glutenvrij hotel in Nederland die ik direct aan kan raden is van der Valk! Van het gehele menukaart is in bijna alle van der Valk restaurants bijna alles glutenvrij te bereiden. In mijn ervaring Is het personeel ook altijd goed op de hoogte van allergieën en alle mogelijkheden. Mocht de bediening niet zeker weten of iets glutenvrij bereid kan worden, wordt er altijd overlegd met de keuken zodat je er zeker van bent dat ze zeer serieus omgaan met het bereiden. Ook in situaties waarbij een gerecht niet glutenvrij kan, wordt er veel gedaan om tot een passende oplossing te komen.

Hieronder zie je direct een paar heerlijke glutenvrije gerechten die ik heb mogen nuttigen bij van der Valk hotels in Nederland. Zoals je ziet ontbreekt er niets aan. Daarom ben ik bij binnenlandse vakanties vaak te vinden bij een van der Valk hotel. Het voelt vertrouwd én ik weet dat bijna altijd het gehele menukaart glutenvrij te bestellen is. Lees hier meer.

Fletcher Hotels

Ook de Fletcher hotels zijn in Nederland goed vertegenwoordigd met een spreiding van diverse 3- en 4-sterren hotels door heel Nederland. Met de beste locaties aan het strand, in de natuur of een stad in Nederland bieden de Fletcher hotels genoeg keuze om in eigen land (glutenvrij) te overnachten. Naast het hotel en restaurant combinatie kan je ook hier goed terecht voor bruiloften, zakelijke arrangementen en evenementen.

Hotel-restaurant de Meulenhoek

Hotel-restaurant de Meulenhoek is een 3 sterren hotel in Exloo (Drenthe). Het is een modern familiehotel op een steenworp afstand van Emmen. Een leuk dagje Emmen met een bezoek aan Wildlands (voorheen het bekende dierenpark Emmen) of genieten van het Drentse landschap wordt mogelijk met een overnachting in de Meulenhoek. Ook hier kan je prima terecht met een glutenvrij dieet. Neem contact met ze op voor alle mogelijkheden!

Hotelspecials glutenvrij overzicht

Hotelspecials heeft een mooi overzicht gemaakt met glutenvrije hotels die zij in hun aanbod hebben. Via hotelspecials kan je de hotels makkelijk vinden & boeken!

[table “11” not found /]

Glutenvrij hotel zoeken & boeken

Heb je vragen of heb je ken je een hotel die hier sowieso bij moet staan? Neem gerust contact op.


*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel