glutenvrijevakantie.be

Glutenvrije kinderhotels: voor een vakantie zonder zorgen!

Stéphanie

Samen met de kinderen op een glutenvrij avontuur!

We zien veel vragen binnenkomen van gezinnen waarvan 1 van de kinderen (of meer) coeliakie hebben of een glutenintolerantie. Ze willen allemaal hetzelfde weten. Wat is een goed glutenvrij kinderhotel?

Als volwassene is het al vervelend uiteraard, maar als ouder wil je natuurlijk dat je eigen kind lekker geniet van een glutenvrije vakantie. Zorgeloos en onschuldig zoals een kind hoort te zijn.

De vraag is alleen, waar vind je een zowel kindvriendelijk als glutenvriendelijk hotel? We hebben voor nu een kleine selectie gemaakt met hotels in Europa waar je met het gezin meer dan prima kan genieten! Lees gauw verder. 👇

Glutenvrije kinderhotels

Maximaal vakantie- en speelplezier voor baby’s, peuters, kleuters en alle oudere kinderen. Wie wil dat nou niet voor zijn of haar kind? Hiervoor moet een hotel wel voldoen aan diverse eisen uiteraard. Een geschikt kinderhotel zou bijvoorbeeld moeten voldoen aan:

  • Animatie
  • Kinderdisco
  • Kinderzwembaden
  • Kinderkamers of familiekamers
  • Speeltuintjes
  • Pretpark
  • Aquapark
  • Direct aan zee

Soorten kinderhotels

Je hebt diverse kinderhotels. Hele “simpele” tot zeer uitgebreide waarbij er heel veel voor een kind te vinden valt. Afhankelijk daarvan zal je ook meer of minder betalen uiteraard. Doordat de meeste kinderhotels veel moeten kunnen aanbieden om het aantrekkelijk te maken voor gezinnen met kinderen zie je gauw dat dit soort hotels 4 of 5 sterren hotels zijn. Mocht je dus in het hoogseizoen willen vertrekken zul je vaak wel iets dieper in de portemonnee moeten tasten!

Glutenvrije kinderhotels in Spanje

[table “” not found /]

Glutenvrije kinderhotels in Kroatië

[table “” not found /]

Glutenvrije kinderhotels in Griekenland

[table “” not found /]


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel

Over stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Sadikoviq en ik ben in 2015 gediagnosticeerd met coeliakie. Met mijn website help ik iedereen met het vinden van een glutenvrije vakantie! Ik doe mijn best om zoveel mogelijk opties te laten zien door mijn ervaringen te delen. Tips zijn altijd welkom. Neem gerust contact op!

Geef een reactie