glutenvrijevakantie.be

Glutenvrije vakantie Nederland

Glutenvrije vakantie Nederland? Heerlijk in eigen land glutenvrij en zorgeloos genieten van vrije tijd en ontspanning. Ons land biedt gelukkig veel om een vakantie te vullen! Natuur, zee en diverse bezienswaardigheden. Voor iemand uit de randstad kan het bijvoorbeeld heerlijk uitrusten zijn op een vakantiepark of camping in Drenthe. Andersom kan iemand uit het noorden juist even de randstad willen bezoeken. Je zou ook naar Limburg kunnen gaan zodat je op steenworp afstand van bijvoorbeeld Luxemburg, België of Duitsland zit. Een land vol mogelijkheden dus!

Naast het feit dat Nederland veel opties biedt voor een (glutenvrije) vakantie kan het voor iedereen die het nog “spannend” vindt om naar het buitenland te gaan Nederland juist dé oplossing zijn. Je bent in eigen land, geen taalbarrière en in het ergste geval is het slechts een paar uur rijden terug naar huis.

Glutenvrije vakantie Nederland

In Nederland kan je een glutenvrije vakantie vinden in Hotels door heel Nederland of je kan een vakantiepark opzoeken waar je lekker kan vertoeven! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder.

Glutenvrij hotel Nederland

In Nederland hebben we diverse hotelketens die rekening kunnen houden met een glutenvrij dieet. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een glutenvrij verblijf in een Nederlands hotel? Lees dan verder!

Glutenvrije vakantieparken Nederland

Toch meer op zoek naar het ultieme vakantiegevoel? In Nederland hebben we diverse vakantie- en bungalowparken waar je zeer goed terecht kunt met het hele gezin bijvoorbeeld. Landal Greenparks en Center Parcs zijn misschien wel de bekendste. Gelukkig hebben beide vakantieparken restaurants waar er glutenvrij gegeten kan worden! Verder ben je uiteraard in een eigen vakantiewoning altijd vrij om zelf eten mee te nemen!


*Let op: ik adviseer zelf altijd van te voren contact op te nemen met elk hotel. Zo kan het hotel zich eventueel voorbereiden en kom je niet voor verrassingen te staan!


Nog niet de ideale glutenvrije vakantie gevonden? Kijk dan gerust verder!

Glutenvrije hotels

Glutenfreebooking.com alcudia garden

alle bestemmingen

glutenvrije resorts

Glutenfreebooking.com marinda garden hotel